Din handlekurv er tom.

Informasjon om pels

Når du får hund er det helt vesentlig å lage et pelspleieprogram. Dette bør du gjøre sammen med oppdretter eller annen kyndig person. Feil program kan skade pelsen, og i verste fall hunden!

Les mer …

Soft-Coated Wheaten Terrier

En trivelig hund fra Irland, hvor den har vært i bruk i over 200 år. En sterk og sportslig hund. En stor kraftlig hvetefarget pels, med mye hår på hode og ben. Denne forandres ikke med sesonger og den røter ikke. Pelsen setter imidlertid store krav til god pelspleie.

Klipping av Soft-Coated Wheaten Terrier

Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel har en krevende pels som skal holdes i god trim, enten ved stripping eller maskinklipp. Målet er en jevn overflate som stort sett følger kroppens kontur. Unngå floker og løse hårender.

Klipping av Engelsk Cocker Spaniel

Schnauser middels/toy

En typisk utseende hund, hvor det firkantete utseende er fremtredende , med et rektangulært hode og spesielle mønsterlinjer på kroppen skal være fremtredende.

Klipping av Schnauzer middels/toy.

Riesenschnauzer

Riesenschnauzer er en stor og krevende hund når det gjelder pelspleie. Med kraftig og ujevn pels hvor hårene ofte er tykke og stive, må du ta pelspleien alvorlig.

Klipping av Riesenschnauzer

Amerikansk Cocker Spaniel

En trivelig hund som er en amerikansk etterkommer av cockerfamilien. Den har en sterkt utviklet og tildels krevende pels, hvor det ofte er flere farger. Eieren må derfor legge stor vekt på ofte og god pelspleie for å holde hunden i optimal stand.

Klipping av Amerikansk Cocker Spaniel

Klipping av puddel

En hund som er krevende når det gjelder pelspleie. Å klippe en Storpuddel flott må læres av ekspert. Her følger bare endel enkle råd og enkel fremgangsmåte for generell klipp og pelspleie. Vi viser imidlertid endel fasonger for de som måtte ønske å prøve en puddel- variasjon.

Klipping av puddel

Springer Spaniel

Springer Spaniel har en krevende pels som skal holdes i god trim, enten ved stripping eller maskinklipp. Målet er en jevn overflate som stort sett følger kroppens kontur.

Klipping av Springer Spaniel

Portugisisk Vannhund

Middel stor hund, hvor et litt firkantete utseende er fremtredende. Pelsen kan variere litt, den kan være fra flat til bølget(kruset) eller åpen til lukket krøllet. Vanligvis er den sort, men kan ha hvite eller brune innslag eller være hvit eller brun. Felles for de alle er at det at de har glansfull pels med et svakt blå-aktig skjær. Det kreves enkelt stell ca 2 ganger i uken og full pels-stell ca hver 4-6 uke.

Klipping av Portugisisk vannhund

Klippe hund med saks

Det er viktig at man forstår saksens teknologi før man velger en saks. Angripsvinkelen må ikke være for skarp- da “glir” hårene man klipper.

Les mer …

Engelsk Setter

Engelsk Setter har en pels som stort sett klarer seg med jevnlig vasking, kjemming, karring. Imidlertid bør man for aktive hunder, særlig til jakt og vinterturer klippe ned ragg på bena for å unngå oppbygging av skitt og snøklumper.

Klipping av Engelsk Setter

Norsk Småfeservice AS

Åpningstider

Mandag - Torsdag : 09:00 - 15:00

Fredag og lørdag stengt