Hold hunden trygg med våre utendørs hundegjerder

Hold hunden trygg med våre utendørs hundegjerder

Det er god grunn til at man kaller hunden for menneskets beste venn. Å ha hund kan være helt fantastisk, men det kommer også med et stort ansvar for å holde dem trygge. Uansett om du har en aktiv valp eller en voksen hund, kan utendørs hundegjerder være en livredder for både din firbente venn og deg selv. Hos Småfeservice forstår vi viktigheten av å gi hunden din et trygt utemiljø, og vi har de beste løsningene for å gi hunden din nettopp dette. 

Hvorfor trenger du et hundegjerde ute?

Hunder er nysgjerrige dyr som elsker å utforske verden omkring seg. Dette naturlige instinktet kan imidlertid føre til farlige situasjoner hvis de får løpe fritt uten tilsyn. Et utendørs hundegjerde gir deg muligheten til å la hunden nyte utendørslivet uten å bekymre deg for sikkerheten. Dette gjelder spesielt hvis du bor i områder med mye trafikk, ville dyr eller andre farer i nærheten.

Et hundegjerde til hagen

Vi i Småfeservice tilbyr en en rekke forskjellige utendørsgjerder slik at du kan finne det som passer til din hund. Uansett om du har en liten hage eller et stort landområde, små eller store hunder, har vi en løsning som passer for deg. Våre gjerder varierer fra et tradisjonelt gjerde med gjerdestolper til moderne elektriske inngjerdingssystemer, slik at du kan velge det som passer best for ditt hjem og din hunds behov.

Hold hunden trygg med våre utendørs hundegjerder

For de aller fleste vil det være nok med et klassisk gjerde med gjerdestolper, eller et plastgjerde som er mer mobilt. Våre klassiske gjerder er en ideell løsning for de som foretrekker noe tradisjonelt og stilig. De gir en klassisk og estetisk appell samtidig som at de er trygge og solide. Hvis du velger plastgjerder får du et rimeligere alternativ og som i tillegg er en gjerdetype som krever veldig lite vedlikehold.

Stakitt- og plastgjerder vil nok passe bra for de aller fleste, men vi har også forskjellige elektriske gjerder på lager. Våre elektriske inngjerdingssystemer skaper en barriere som hindrer selv de mest viltre hundene i å forlate innhegningen sin, men vi anbefaler først å prøve med et av de andre alternativene.

Finn det riktige gjerdet til din kennel

Hos Småfeservice forstår vi viktigheten av å holde hunden din trygg og glad. Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge det beste utendørs hundegjerdet for ditt hjem og din hund. Vi tilbyr veiledning om installasjon og vedlikehold for å sikre at alt fungerer som det skal.

Når man har en hund har man også et ansvar for å beskytte den. Våre utendørs hundegjerder gir deg muligheten til å slippe hunden din løs i et trygt og beskyttet område. Velg Småfeservice for å gi din hund friheten til å utforske verden rundt seg uten bekymringer.

FAQ

Hvorfor trenger du et hundegjerde?

Hunder er nysgjerrige dyr som elsker å utforske verden rundt dem. Dette naturlige instinktet kan imidlertid føre til farlige situasjoner hvis de får løpe fritt uten tilsyn. Et utendørs hundegjerde gir deg muligheten til å la hunden nyte utendørslivet uten å bekymre deg for sikkerheten. Dette gjelder spesielt hvis du bor i områder med mye trafikk, ville dyr eller andre farer i nærheten.

Hva slags gjerde passer til hund?

For de aller fleste vil det fungere fint med et klassisk gjerde med gjerdestolper, eller hvis man ønsker noe mobilt og mindre permanent, et plastgjerde. Våre klassiske gjerder er en ideell løsning for de som foretrekker noe tradisjonelt og stilig. De gir en klassisk og estetisk appell samtidig som de er trygge og solide. Hvis du velger plastgjerder får du et rimelig alternativ som ikke er like solid, men det er til gjengjeld en gjerdetype som krever veldig lite vedlikehold.

Hva slags gjerder har Småfeservice?

Vi i Småfeservice tilbyr en en rekke forskjellige utendørsgjerder slik at du kan finne det som passer til din hund. Uansett om du har en liten hage eller et stort landområde, små eller store hunder, har vi en løsning som passer for deg. Våre gjerder varierer fra et tradisjonelt gjerde med gjerdestolper til moderne elektriske inngjerdingssystemer, slik at du kan velge det som passer best for ditt hjem og din hunds behov.

Anett Møller Poulsen

Daglig leder

E-post:

anett@smaafe.no