Grunnsikring

Systemfordeler

Gripples Terra-Lock ™ -system sikrer betydelig tid, arbeidskraft og følgelig kostnadsbesparelser mens du leverer ‘Grønnere’ strukturer.

Løsningen gir mange konstruksjons-, prosjektering- og miljøfordeler når de brukes i nærheten vann eller i skråninger alene.

Systemet reduserer svikt, og viktigere, flomrisiko ved å opprettholde den konstruerte størrelsen og formen på vannfordeler slik at de fortsetter å fungere riktig.

Sinker strømmer

Bruken av vegetasjon i Terra-Lock ™ -systemet kan hjelpe kontroller hydrauliske strømmer, minimerer skuring og skader på andre deler av systemet.

Slitesterk

Forsterkning av elementer i løsningen ved siden av promotering av vegetasjon betyr Terra-Lock ™ -systemet er egentlig «selvhelbredende», og leverer levetid til installasjonen.

Sediment kontroll

Nær kontakt med underlag beholder jordpartikler, minimerer erosjon og nedstrøms sedimentasjon

Varig

Produsert ved bruk av korrosjonsbestandige materialer for å sikre lang levetid.

Bratte bakker

Lar bakker og voll være skarpe vinkler, redusere grunnarbeidet og maksimere bruken av plass.

Lett materiale

Lett å håndtere på stedet og gir minimalt med overflødig belastning til strukturen. Minimerer bosetting og innsynkning, spesielt i dårlig jord.

Økt sikkerhetsfaktor

Installasjonsdybden til ankere beregnes ut fra tekniske prinsipper for å garantere systemlåsene inn i strukturelt sunn jord.

Feilforebygging

Systemet holder overflaten aktivt og låser den dypt inn i strukturen mens du fanger og holder overflatens svikt.