Stålgjerde

High Tensile strekkstyrke på våre gjerder

Norsk Småfeservice har et stort utvalg av solide stålgjerder og sauegjerder med lang levetid. Vi fører mange gjerder fra kvalitetsmerket Tornado hvor alle har high tensile strekkstyrke.

Stålgjerdene er konstruert for å gi maksimal styrke, sikkerhet og lang levetid for at du skal føle deg trygg på at dyrene dine er godt beskyttet.

Kontakt oss hvis du har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig gjerde til ditt behov.

Tornado YouTube kanal – TIPS & TRIKS

KLASSISK HENGSELSKNUTE

Er den klassiske måter å veve sammen et stålnett på. Individuelle vertikale wirene knyttes rundt hver av de horisontale wirene.

Denne teknikken er en kost-effktiv måte å fabrikere på, og gir deg et fleksibel gjerde med tanke på ujevnheter og svinger i terrenget.

TORUS STIFF STAY

Et sterkt felt-gjerde med ekstra trykkfestete Torus knuter gir en noe stivere gjerde enn hengselsknuten.

For lange strekk er det lettere å sette opp. Knuten fremstår som glatt å begge sider.

TITAN LÅSEKNUTE

Er den sterkeste av alle knuter.

Den er formet litt som Torus-knuten men med et ekstra låse-omfar sikrer ekstra mot betydelige trykk fra dyr, snølast o.a.

Stålgjerde

Norsk Småfeservice har et stort utvalg solide stålgjerder som har et bredt bruksfelt. Du kan dele opp eiendom, skille husdyr, eller sette opp en barriere mellom et naturfelt og veier, jernbanelinjer eller stier med stålgjerdene fra oss.

Stålgjerder er konstruert for å gi maksimal styrke, sikkerhet, og ikke minst – lang levetid som tåler vær og vind – slik at du kan føle deg trygg på at dyrene dine er godt beskyttet.