Gjerder

Vi har et stort utvalg av gjerder til storfe, småfe og fjærfe, stolper, porter og grinder. Alle gjerdene våre er solide, har lang holdbarhet og sikrer god beskyttelse av dyrene. De har lang levetid og er konstruert for å tåle mye.

Hos oss finner du alt fra elektriske gjerder (strømgjerder), stålgjerder du enkelt kan tilpasse, UV-bestandige plastgjerder og sikkerhetsnett som er laget av resirkulerbar, giftfri PP-plast.

Les vår gjerde-guide nederst på denne siden for å lære mer, eller kontakt oss for hjelp, råd og veiledning for å finne riktig inngjerding til ditt behov.

Enkel oppmåling og materialbehov for ditt gjerde! Prøv Tornado Wire’s gjerde konfigurator

Velg riktig gjerde for ditt formål

Skal du sette opp gjerde? Det finnes mange ulike gjerder å velge mellom, og det kan være vanskelig å finne ut nøyaktig hva du trenger til ditt bruk. Norsk Småfeservice har mange forskjellige gjerdetyper basert på hva du trenger.

Strømgjerde eller elektrisk gjerde

Strømgjerde består av en strømledning der plusspolen er koblet til gjerdet, og minuspolen sitter ned i bakken. Strømgjerder brukes ofte til hester, kuer, sau og geiter. 

Om et dyr kommer borti gjerdet, vil de få et kort, elektrisk støt gjennom kroppen som deretter går ned i bakken. Det er derfor viktig at du er nøye med å sette opp inngjerdingen korrekt, og foretar jevnlig vedlikehold for at det skal fungere som det skal.

Du kan bruke både aluminiumstråd, el-tape “polarbånd”, gjerdetråd, strømførende bånd, ståltråd, gjerdenett med strøm eller gjerdetråd, når du skal sette opp et strømgjerde. Det avhenger selvsagt av hvilket type dyr du skal gjerde inn. Gjerdenett passer for eksempel til sauegjerder, hundegårder og inngjerding av mindre dyr som kaniner. Nettinggjerder kan også brukes uten strøm, eller rene strømgjerdenett.

Stålgjerde

Det er også effektivt å bruke stålgjerder for å gjerde inn dyr. Norsk Småfeservice har et stort utvalg solide stålgjerder som har et bredt bruksfelt enten du skal dele opp eiendom, skille husdyr, eller sette opp en barriere mellom et naturfelt og veier, jernbanelinjer eller stier.

Stålgjerder er konstruert for å gi maksimal styrke, sikkerhet, og ikke minst – lang levetid som tåler vær og vind – slik at du kan føle deg trygg på at dyrene dine er godt beskyttet. 

Plastgjerde

Plastgjerder har et bredt bruksområde. Bruk dem til dyreinnhegninger, barnehager, hager, sikkerhetsnett eller sperregjerder (til avgrensing av områder eller byggeplasser), vindsperrer eller skjerming mot innsyn. Hos Norsk Småfeservice får du kjøpt plastgjerde på rull som er enkelt å sette opp selv.

Form gjerdene enkelt slik du ønsker. De er lette å installere, og sikrer bruksområdet sitt godt. Alle plastgjerdene og sikkerhetsnettene våre er laget av PP-plast, er UV-bestandig, resirkulerbare og giftfrie. 

Gjerdestolper

Gjerdestolper i god kvalitet er viktig for et stabilt gjerde. Våre gjerdestolper lages av saktevoksende, nordisk furu. Stolpene har derfor lenger levetid og 20 års garanti mot råte.  

Porter og grinder

Grinder og lettgrinder til sau/småfe er nyttig om du har dyr og vil skille en del av flokken fra resten. Sauegrindene bør være solide og sikre at dyrene ikke kommer seg ut av bingen. Alle gjerder vi selger er enkle å stabilisere i jorden, og står støtt. 

Er du usikker på hva du skal velge? Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg med råd og veiledning basert på dine behov og ønsker.

Gjerdeutstyr

Det er lettere å sette opp gjerder dersom man har riktig utstyr. Vi har alt du trenger – kramper, tanger, festestropper, stolpe-  og anker nedslager, krampepistoler og ståltråd. Ta kontakt med oss om du ikke finner det du trenger – vi hjelper deg å finne gode alternativer.