Unngå fuktskader og få et forbedret inneklima med Molliesafe

Unngå fuktskader og få et forbedret inneklima med Molliesafe

Fukt og fuktskader kan være utfordrende å ta hånd om når det først er kommet. Heldigvis finnes det effektive løsninger som kan hjelpe deg med å håndtere problemet. Molliesafe er et produkt som er utviklet for å finne, forebygge og fjerne fukt. La oss se nærmere på hvorfor det er viktig å redusere luftfuktigheten inne, hvordan det kan gi deg et bedre inneklima og hvordan Molliesafe fungerer.

Hvordan bør luftfuktigheten inne være?

Høy luftfuktighet inne kan skape problemer. Fukt kan skade bygningskonstruksjonen og føre til muggvekst. Dette kan igjen resultere i helseproblemer som allergi og astma. Ved å redusere luftfuktigheten inne, kan du forebygge disse problemene og sikre at ditt hjem eller bygg forblir sunt og trygt. Det er spesielt viktig å holde øye med baderom, kjellere og kjølerom, da dette er steder som ofte er utsatt for høy luftfuktighet. 

Hvordan kan redusert luftfuktighet fremme et bedre inneklima?

Et godt inneklima er viktig for vår trivsel og helse. Når luftfuktigheten er under kontroll, reduseres risikoen for muggvekst, sopp og dårlig lukt. Dette gjør at luften inne føles friskere og renere. I tillegg kan redusert luftfuktighet bidra til å forlenge levetiden på våtrom og kjølerom, samt redusere energiforbruket. Med Molliesafe kan du enkelt overvåke og påvirke luftfuktigheten, og systemet kan bidra til å redusere opptil 60% av driftstid på kjøle-/fryseaggregat. 

Molliesafe (Fuktsikring)

Forebygg fuktskader med Molliesafe

Molliesafe er ideelt for bruk i alle rom hvor det er behov for fuktreduksjon, inkludert kjøle- og fryserom samt melkerom. Systemet består av spesialkonstruerte profiler som enkelt kan integreres i både nybygg og eksisterende bygg. Disse profilene ventilerer og transporterer ut fukten som befinner seg bak membranene, og kan også brukes i kjellere for å fjerne fukt som trenger gjennom fra grunnen.

En av de største fordelene med Molliesafe er at det ikke krever regelmessig tilsyn eller tømming av vann, slik tradisjonelle avfuktere gjør. I tillegg til dette kan du måle fuktigheten i konstruksjonen med et eget måleinstrument som følger med systemet. Dette gir deg mulighet til å loggføre verdiene og følge med på utviklingen via Molliesafes web-plattform. På denne måten kan du se hvordan den relative fuktigheten tørker ut etter kort tid, noe som gir verdifull informasjon for deg som forbruker og for fremtidige kjøpere av din bolig.

Hos Småfeservice er vi stolte av å kunne tilby Molliesafe til våre kunder. Ta kontakt med oss for tilbud på system og montering, og la oss hjelpe deg med å sikre ditt hjem mot fuktskader.

FAQ

Hva er Molliesafe, og hvordan fungerer det?

Molliesafe er et system som består av spesialkonstruerte profiler designet for å finne, fjerne og forebygge fukt i konstruksjoner. Profilene integreres i bygget for å ventilere og transportere ut fukt som befinner seg bak membranene, og kan installeres både i nybygg og eksisterende bygg. Systemet måler også fuktigheten i konstruksjonen via et måleinstrument, slik at du kan overvåke og loggføre fuktighetsnivåene.

Hvordan bidrar Molliesafe til å forbedre inneklimaet?

Ved å effektivt finne og fjerne fukt, forhindrer Molliesafe muggvekst og dårlig lukt, noe som resulterer i en friskere og sunnere inneluft. Redusert luftfuktighet bidrar også til å forhindre helseskader som allergi og astma, og sikrer at bygningens konstruksjon forblir intakt og fri for fuktskader.

Kan Molliesafe brukes i andre rom enn våtrom og kjellere?

Ja, Molliesafe er ideelt for bruk i ethvert rom hvor det er behov for fuktreduksjon, inkludert kjøle- og fryserom samt melkerom. Systemet hjelper med å sikre eiendommen mot fuktskader, sopp og råte, og forbedrer dermed inneklimaet i ulike typer rom.

Anett Møller Poulsen

Daglig leder

E-post:

anett@smaafe.no