Norsk Småfeservice AS | Tilbyder av utstyr til landbruket i over 50 år

Norsk Småfeservice AS | Tilbyder av utstyr til landbruket i over 50 år

Vi i Småfeservice AS er stolte av vårt rykte, som en stødig leverandør av utstyr til det norske landbruket i over 50 år, helt siden 1971. Vi holder til i Dal som ligger like nord for Gardermoen, og med flere års erfaring i bransjen er vi godt rustet til å møte behovene til landbruket og tilby førsteklasses produkter, og ikke minst god service til våre kunder.

sau

Småfeservice AS – Din lokale bedrift 

Hos Småfeservice AS er vi opptatt av å opprettholde den lokale profilen og den solide kunnskapen vi har opparbeidet oss. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innen landbruket, som dekker mange aspekter av husdyrhold, hage og kjæledyr. Vi er spesielt stolte av vårt fokus på gjerder og stålbygg til husdyr. Vi har lært hvilke materialer man trenger for å bygge solide og holdbare gjerder som sikrer trygghet og beskyttelse for dyrene dine. 

Våre gjerdestolper i tre er NTR A impregnerte og har en imponerende råtegaranti på hele 20 år. Dette gjør at du kan være trygg på at gjerdestolpene forblir sterke og stabile gjennom ulike værforhold og derfor holder lenge. Vi ønsker å gi deg et gjerde som varer og gir deg trygghet i mange år fremover. I tillegg tilbyr vi også raskt oppsett av stålbygg. Vi forstår viktigheten av effektivitet og ønsker å levere raskt uten å gå på kompromiss med kvaliteten på våre stålbygg.

Variert sortiment

Vi samarbeider med flere forskjellige leverandører for å kunne tilby et bredt utvalg av unike produkter til gode priser. Dette gjør at vi kan møte ulike behov og preferanser hos aller våre kunder. Det er viktig for oss å kunne tilby det beste ute på markedet, sammen med den beste servicen. Derfor tilbyr vi blant annet også service på Oster og Lister klippemaskiner for å sikre at utstyret ditt fungerer optimalt.

Vårt engasjement for kvalitet gjorde oss til stolt leverandører av utstyr til NM i Saueklipping 2022 ved Dyrskun. Vi er også med i år som arrangør og leverandør til årets NM i Saueklipping 2023, i Ringebu. Vi leverer utstyr av høy standard, og dette er noe som mange setter pris på. Våre kunder fortjener det beste, og vi jobber hardt for å leve opp til deres forventninger. Selv har vi også utviklet en varmebøtte som sørger for at dyra har friskt og isfritt vann gjennom hele vinterhalvåret. 

Vi er stolte av vår lange historie og vårt omdømme som en pålitelig leverandør av utstyr til landbruket. Hos Småfeservice AS er vi her for å hjelpe deg med å finne riktig utstyr. Utforsk nettsiden vår for å se vårt utvalg av produkter og tjenester. Ta gjerne kontakt med oss, og dra nytte av vår ekspertise og rådgivning. Vi ser frem til å være din pålitelige partner i landbruket i mange år fremover.

FAQ

Hva tilbyr Småfeservice?

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innen landbruket, som dekker mange aspekter av husdyrhold, hage og kjæledyr. Vi er spesielt stolte av vårt fokus på gjerder og stålbygg til husdyr. Vi har lært hvilke materialer man trenger for å bygge solide og holdbare gjerder som sikrer trygghet og beskyttelse for dyrene dine. 

 

 

Hvor ligger Småfeservice?

Vi holder til i Dal som ligger like nord for Gardermoen.

 

 

Hvorfor bør jeg velge Småfeservice?

Vi samarbeider med flere forskjellige leverandører for å kunne tilby et bredt utvalg av unike produkter til gode priser. Dette gjør at vi kan møte ulike behov og preferanser hos aller våre kunder. Det er viktig for oss å kunne tilby den beste servicen.

 

 

 

 

Anett Møller Poulsen

Daglig leder

E-post:

anett@smaafe.no